Groot-Brittannië

Groot-Brittannië BUITENLAND Londen Kunstondernemer James Tregaskes presenteert commerciële kunst door het in zijn zitkamer te vertonen. In zijn gezellige flat in West-London demonstreert hij hoe de kunst er thuis uit kan zien. Het toont intimiteit tussen een sofa, kunstboeken, bric-a-brac en thee met biscuitjes. De eerste expositie in het First Floor Projects is van Lucy Barlow met een collectie abstracte aquarellen, gekke landschappen en fine art tekeningen in optimistische frisse kleuren. T/m 16 mei, Delicate Boundaries, 5 Redcliffe Gardens, SW10, do t/m za 12-18u 0044207 351 5988 & www.firstfloorprojects.com
Groot-Brittannië BUITENLAND Londen Kunstondernemer James Tregaskes presenteert commerciële kunst door het in zijn zitkamer te vertonen. In zijn gezellige flat in West-London demonstreert hij hoe de kunst er thuis uit kan zien. Het toont intimiteit tussen een sofa, kunstboeken, bric-a-brac en thee met biscuitjes. De eerste expositie in het First Floor Projects is van Lucy Barlow met een collectie abstracte aquarellen, gekke landschappen en fine art tekeningen in optimistische frisse kleuren. T/m 16 mei, Delicate Boundaries, 5 Redcliffe Gardens, SW10, do t/m za 12-18u 0044207 351 5988 & www.firstfloorprojects.com

Londen

Kunstondernemer James Tregaskes presenteert commerciële kunst door het in zijn zitkamer te vertonen. In zijn gezellige flat in West-London demonstreert hij hoe de kunst er thuis uit kan zien. Het toont intimiteit tussen een sofa, kunstboeken, bric-a-brac en thee met biscuitjes. De eerste expositie in het First Floor Projects is van Lucy Barlow met een collectie abstracte aquarellen, gekke landschappen en fine art tekeningen in optimistische frisse kleuren. T/m 16 mei, Delicate Boundaries, 5 Redcliffe Gardens, SW10, do t/m za 12-18u 0044207 351 5988 & www.firstfloorprojects.com