Frankrijk

Frankrijk Parijs Op de grote glazen façades van het gebouw van architect Jean Nouvel ‘dansen’ de monumentale, feestelijke en stralende motieven in plakvinyl van de Braziliaanse kunstenares Beatriz Milhazes (’60) Haar energieke doeken en gigantische collage op de begane grond hebben zowel Kupka, Klimt en Klee als Kandinsky en Delaunay als inspiratiebronnen. In het souterrain is werk van de Amerikaan William Eggleston (1939), een van de vaders van de kleurenfotografie. De kleine formaten tonen vergankelijk momenten van het Parijse leven. T/m 21 juni Fondation Cartier.

Parijs

Op de grote glazen façades van het gebouw van architect Jean Nouvel ‘dansen’ de monumentale, feestelijke en stralende motieven in plakvinyl van de Braziliaanse kunstenares Beatriz Milhazes (’60) Haar energieke doeken en gigantische collage op de begane grond hebben zowel Kupka, Klimt en Klee als Kandinsky en Delaunay als inspiratiebronnen. In het souterrain is werk van de Amerikaan William Eggleston (1939), een van de vaders van de kleurenfotografie. De kleine formaten tonen vergankelijk momenten van het Parijse leven. T/m 21 juni Fondation Cartier.