Darwin DoeMee

Darwin DoeMee KINDEREN Rotterdam Honderdvijftig jaar geleden schreef Charles Darwin De oorsprong der soorten door natuurlijke selectie. De evolutietheorie wordt in diergaarde Blijdorp zichtbaar, hoorbaar en speelbaar gemaakt. Bij binnenkomst krijgt iedereen een plattegrond met alle ‘evolutie-dingen’ en natuurlijk kan iedereen een kijkje nemen in het schip van Darwin, de Beagle. En er zijn heel veel jonge dieren in de diergaarde geboren: manenwolfjes en komodovaranen. Verder is gorilla Bokito vader geworden en zijn er in een week vijf jonge Indische antilopen bijgekomen. Inl www.blijdorp.nl Indische antiloop antilope jong vrouw hoefdier

Rotterdam

Honderdvijftig jaar geleden schreef Charles Darwin De oorsprong der soorten door natuurlijke selectie. De evolutietheorie wordt in diergaarde Blijdorp zichtbaar, hoorbaar en speelbaar gemaakt. Bij binnenkomst krijgt iedereen een plattegrond met alle ‘evolutie-dingen’ en natuurlijk kan iedereen een kijkje nemen in het schip van Darwin, de Beagle. En er zijn heel veel jonge dieren in de diergaarde geboren: manenwolfjes en komodovaranen. Verder is gorilla Bokito vader geworden en zijn er in een week vijf jonge Indische antilopen bijgekomen. Inl www.blijdorp.nl