Blote voetenpad

Blote voetenpad Westerkwartier Het Blotevoetenpad in het Groningse Westerkwartier is een pad om te voelen, ruiken, horen en zien, en je mag er alleen maar met je blote voeten op lopen. En in het natuurgebied van Staatsbosbeheer kunnen ook spelletjes worden gedaan. Dagelijks open. Lengte 4 km. Start: parkeerplaats, Kaleweg, Opende. Verder zijn er 13 speelbossen van Staatsbosbeheer om te klimmen en hutten en bruggen te bouwen. En in Fort Wierickerschans in Bodegraven kunnen kinderen in groepjes met een kaart het terrein verkennen. Inl 0348-689600 en www.staatsbosbeheer.nl

Westerkwartier

Het Blotevoetenpad in het Groningse Westerkwartier is een pad om te voelen, ruiken, horen en zien, en je mag er alleen maar met je blote voeten op lopen. En in het natuurgebied van Staatsbosbeheer kunnen ook spelletjes worden gedaan. Dagelijks open. Lengte 4 km. Start: parkeerplaats, Kaleweg, Opende. Verder zijn er 13 speelbossen van Staatsbosbeheer om te klimmen en hutten en bruggen te bouwen. En in Fort Wierickerschans in Bodegraven kunnen kinderen in groepjes met een kaart het terrein verkennen. Inl 0348-689600 en www.staatsbosbeheer.nl