Ane Brun

Ane Brun Utrecht Ze komt uit Noorwegen maar woont in Zweden, waar ze een eigen platenlabel heeft en waar haar Engelstalige liedjes gretig aftrek vinden. Ane Brun raakte pas op haar 21ste een gitaar aan, maar sindsdien gaat het hard. Sinds haar debuutalbum Spending Time With Morgen, dat haar vergelijkingen met onder anderen Joni Mitchell opleverde, rijst haar ster ook buiten Zweden. In Nederland was ze al diverse malen te zien. Deze keer brengt ze in het Utrechtse Tivoli haar verstilde, melancholieke muziek. 8 mei, 20u15, Tivoli, Utrecht. Inl: www.tivoli.nl ANE BRUN T.A.V. KUNSTREDAKTIE FOTO LEX VAN ROSSEN
Ane Brun Utrecht Ze komt uit Noorwegen maar woont in Zweden, waar ze een eigen platenlabel heeft en waar haar Engelstalige liedjes gretig aftrek vinden. Ane Brun raakte pas op haar 21ste een gitaar aan, maar sindsdien gaat het hard. Sinds haar debuutalbum Spending Time With Morgen, dat haar vergelijkingen met onder anderen Joni Mitchell opleverde, rijst haar ster ook buiten Zweden. In Nederland was ze al diverse malen te zien. Deze keer brengt ze in het Utrechtse Tivoli haar verstilde, melancholieke muziek. 8 mei, 20u15, Tivoli, Utrecht. Inl: www.tivoli.nl ANE BRUN T.A.V. KUNSTREDAKTIE FOTO LEX VAN ROSSEN Rossen, Lex van

Utrecht

Ze komt uit Noorwegen maar woont in Zweden, waar ze een eigen platenlabel heeft en waar haar Engelstalige liedjes gretig aftrek vinden. Ane Brun raakte pas op haar 21ste een gitaar aan, maar sindsdien gaat het hard. Sinds haar debuutalbum Spending Time With Morgen, dat haar vergelijkingen met onder anderen Joni Mitchell opleverde, rijst haar ster ook buiten Zweden. In Nederland was ze al diverse malen te zien. Deze keer brengt ze in het Utrechtse Tivoli haar verstilde, melancholieke muziek.

8 mei, 20u15, Tivoli, Utrecht. Inl: www.tivoli.nl