40 jaar Pinkpop

40 jaar Pinkpop Venlo Pinkpop bestaat veertig jaar en en is daarmee het oudste openluchtfestival van Europa. Organisator Jan Smeets kijkt in het Limburgs Museum terug op vier decennia Pinkpop met memorabilia als posters, stickers, polsbandjes, crew T-shirts, zonnehoedjes en andere relikwieën van het festival. Maar er hangen ook veel foto’s van de vaste fotografen Harry Heuts, René Keizer en Ivica Dolofsjak van oude en nieuwe rockers als Lou Reed, Mick Jagger en Peter Tosh, Red Hot Chilli Peppers, Joe Cocker, Pearl Jam en The Cure. T/m 6 sept. Keulsepoort 5. Di- zo 11-17u.
40 jaar Pinkpop Venlo Pinkpop bestaat veertig jaar en en is daarmee het oudste openluchtfestival van Europa. Organisator Jan Smeets kijkt in het Limburgs Museum terug op vier decennia Pinkpop met memorabilia als posters, stickers, polsbandjes, crew T-shirts, zonnehoedjes en andere relikwieën van het festival. Maar er hangen ook veel foto’s van de vaste fotografen Harry Heuts, René Keizer en Ivica Dolofsjak van oude en nieuwe rockers als Lou Reed, Mick Jagger en Peter Tosh, Red Hot Chilli Peppers, Joe Cocker, Pearl Jam en The Cure. T/m 6 sept. Keulsepoort 5. Di- zo 11-17u.

Venlo

Pinkpop bestaat veertig jaar en en is daarmee het oudste openluchtfestival van Europa. Organisator Jan Smeets kijkt in het Limburgs Museum terug op vier decennia Pinkpop met memorabilia als posters, stickers, polsbandjes, crew T-shirts, zonnehoedjes en andere relikwieën van het festival. Maar er hangen ook veel foto’s van de vaste fotografen Harry Heuts, René Keizer en Ivica Dolofsjak van oude en nieuwe rockers als Lou Reed, Mick Jagger en Peter Tosh, Red Hot Chilli Peppers, Joe Cocker, Pearl Jam en The Cure. T/m 6 sept. Keulsepoort 5. Di- zo 11-17u.