Verse aanwas voor de marine

Verse aanwas voor de marine .new york. De 21-jarige Harry Peterson uit Maplewood, New Jersey neemt afscheid van zijn vader en stiefmoeder nadat hij een eed heeft afgelegd en zich officieel aansloot bij de Amerikaanse marine. De VS hebben enkele maanden geleden bekend gemaakt dat zij een nieuwe internationale zeemacht gaan leiden die moet optreden tegen piraterij voor de kust van Oost-Afrika. Meer dan twintig landen zullen deelnemen. Foto AFP NEW YORK - APRIL 28: Kirk Peterson (R), of Maplewood, New Jersey, hugs his son Harry Peterson, 21, along with Harry's stepmother Nina Nicholson (L) after he took the Oath of Enlistment to join the US Navy April 28, 2009 at Fort Hamilton in the Brooklyn borough of New York City. Nearly 8000 local recruits for the military's five service branches are processed through Ft. Hamilton's Military Entrance Processing Station every year, getting medical tests, background checks and taking an oath of allegiance before being sent off to camp for basic training. Chris Hondros/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
Verse aanwas voor de marine .new york. De 21-jarige Harry Peterson uit Maplewood, New Jersey neemt afscheid van zijn vader en stiefmoeder nadat hij een eed heeft afgelegd en zich officieel aansloot bij de Amerikaanse marine. De VS hebben enkele maanden geleden bekend gemaakt dat zij een nieuwe internationale zeemacht gaan leiden die moet optreden tegen piraterij voor de kust van Oost-Afrika. Meer dan twintig landen zullen deelnemen. Foto AFP NEW YORK - APRIL 28: Kirk Peterson (R), of Maplewood, New Jersey, hugs his son Harry Peterson, 21, along with Harry's stepmother Nina Nicholson (L) after he took the Oath of Enlistment to join the US Navy April 28, 2009 at Fort Hamilton in the Brooklyn borough of New York City. Nearly 8000 local recruits for the military's five service branches are processed through Ft. Hamilton's Military Entrance Processing Station every year, getting medical tests, background checks and taking an oath of allegiance before being sent off to camp for basic training. Chris Hondros/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == AFP