Al het goede van de Britten

Op het festival voor nieuwe Britse en Brits georiënteerde muziek staan meer dan dertig bands en acts, die in veel gevallen nog geen cd uit hebben.

We kiezen hun beste liedjes voor onze London Calling Jukebox.

Voor alle dagen zijn nog kaarten te koop. Dagkaarten 1 en 2 mei kosten 17,50 euro, excl. lidmaatschap. Dagkaart 30 april: 12,50 excl. lidmaatschap. Passe-partout 3 dagen: 35 euro. Tickets koop je via ticketmaster.nl en 0900-3001250. Meer over het festival op www.londoncalling.nl

Rectificatie / Gerectificeerd

correcties en aanvullingen

Uitpagina’s

Bij de illustratie over festival London Calling (woensdag 29 april, pagina 28 en 29) en bij de tips voor Koninginnedag en -nacht (woensdag 29 april, pagina 30 en 31) ontbraken auteursnamen. Jan Vollaard maakte London Calling, Anke Meijer zocht tips voor Koninginnedag.