Observatorium

Observatorium Den Haag De kunstenaarsgroep Observatorium (Geert van de Camp, Andre Dekker en Ruud Reutelingsperger) maakt al tien jaar tijdelijke en permanente beelden in het publieke domein. Stroom Den Haag presenteert het eerste grote overzicht van deze projecten. Het zijn vaak monumentale kunstwerken langs snelwegen, in stadsparken, nieuwbouwwijken en industrieel erfgoed, bedoeld voor contemplatie en observatie. Een voorbeeld is het paviljoen langs de A20 bij Nieuw-Terbregge (Rotterdam). Van 19 april t/m 14 juni Hogewal 1-9. Ma-vr 09-17u
Observatorium Den Haag De kunstenaarsgroep Observatorium (Geert van de Camp, Andre Dekker en Ruud Reutelingsperger) maakt al tien jaar tijdelijke en permanente beelden in het publieke domein. Stroom Den Haag presenteert het eerste grote overzicht van deze projecten. Het zijn vaak monumentale kunstwerken langs snelwegen, in stadsparken, nieuwbouwwijken en industrieel erfgoed, bedoeld voor contemplatie en observatie. Een voorbeeld is het paviljoen langs de A20 bij Nieuw-Terbregge (Rotterdam). Van 19 april t/m 14 juni Hogewal 1-9. Ma-vr 09-17u

Den Haag

De kunstenaarsgroep Observatorium (Geert van de Camp, Andre Dekker en Ruud Reutelingsperger) maakt al tien jaar tijdelijke en permanente beelden in het publieke domein. Stroom Den Haag presenteert het eerste grote overzicht van deze projecten. Het zijn vaak monumentale kunstwerken langs snelwegen, in stadsparken, nieuwbouwwijken en industrieel erfgoed, bedoeld voor contemplatie en observatie. Een voorbeeld is het paviljoen langs de A20 bij Nieuw-Terbregge (Rotterdam).

Van 19 april t/m 14 juni Hogewal 1-9. Ma-vr 09-17u