Kameropera Festival in Zwolle

Kameropera Festival in Zwolle Zwolle Het derde Kameropera Festival biedt op verschillende locaties in Zwolle tien dagen lang kleinschalige voorstellingen en een randprogramma, met een discussie over eigentijdse operaregie. De Neue Oper Wien opent met The Last Supper van Harrison Birtwistle. Verder o.a. Granida van Hooft, Türkisch für Liebhaber door de Neuköllner Oper, het polyfonische Tallis in Wonderland, Deep Water over Benjamin Britten, en de kameroperette Liebkrank van Chiel Meijering. Kameropera Festival: 17 t/m 26 april Zwolle. Inl: www.kameroperafestival.nl
Kameropera Festival in Zwolle Zwolle Het derde Kameropera Festival biedt op verschillende locaties in Zwolle tien dagen lang kleinschalige voorstellingen en een randprogramma, met een discussie over eigentijdse operaregie. De Neue Oper Wien opent met The Last Supper van Harrison Birtwistle. Verder o.a. Granida van Hooft, Türkisch für Liebhaber door de Neuköllner Oper, het polyfonische Tallis in Wonderland, Deep Water over Benjamin Britten, en de kameroperette Liebkrank van Chiel Meijering. Kameropera Festival: 17 t/m 26 april Zwolle. Inl: www.kameroperafestival.nl

Zwolle

Het derde Kameropera Festival biedt op verschillende locaties in Zwolle tien dagen lang kleinschalige voorstellingen en een randprogramma, met een discussie over eigentijdse operaregie. De Neue Oper Wien opent met The Last Supper van Harrison Birtwistle. Verder o.a. Granida van Hooft, Türkisch für Liebhaber door de Neuköllner Oper, het polyfonische Tallis in Wonderland, Deep Water over Benjamin Britten, en de kameroperette Liebkrank van Chiel Meijering.

Kameropera Festival: 17 t/m 26 april Zwolle. Inl: www.kameroperafestival.nl