Volgende week in NRC Handelsblad

Johan van Haga, eigenaar en hoofdsponsor van de Rotterdam Challengers, bluft zich door de basketbalwereld 08-04-2009, Rotterdam. Johan van Haga, Basketbalclub Rotterdam. Foto Bas Czerwinski
Johan van Haga, eigenaar en hoofdsponsor van de Rotterdam Challengers, bluft zich door de basketbalwereld 08-04-2009, Rotterdam. Johan van Haga, Basketbalclub Rotterdam. Foto Bas Czerwinski Czerwinski, Bas

Dinsdag

In de tuinvijver van een pastorie in Nuenen is een verfblik van Vincent van Gogh gevonden. De Achterpagina weet meer.

Dinsdag

Johan van Haga, eigenaar en hoofdsponsor van de Rotterdam Challengers, bluft zich door de basketbalwereld. Sportpagina.

Woensdag

De Duitse cultregisseur Tom Tykwer maakte in Hollywood een financiële thriller met Naomi Watts: The International. Op de filmpagina.

Donderdag

In het Economiekatern een bespreking van het boek Fabeltjes over beleggen: hoe de borrelpraat over aandelen en beleggen onderscheiden kan worden van de feiten.

Vrijdag

Het Centre Pompidou in Parijs wijdt een grote expositie aan Alexander Calder, de Amerikaanse kunstenaar van de dromerige mobiles en van het geniale kleine circus van draad, hout en lapjes. Het Cultureel Supplement ging kijken.

Vrijdag

De bijlage Boeken gaat in gesprek met Daniel Kehlmann, auteur van Roem. Zie ook Pieter Steinz over Roem op nrc.tv, via www.nrc.nl.

Zaterdag

In NRC Weekblad een interview met Tania Hermans, schrijfster en dochter van hippie-ouders.