Maastricht Toneelstad

Maastricht Toneelstad Maastricht Op het festival Maastricht Toneelstad is de voorstelling Vergeten straat te zien, van Johan Simons’ groep NTGent. Vergeten straat, naar een roman van Louis Paul Boon. Het gaat over een per ongeluk afgegrendelde arbeidersstraat waar kortstondig een staat van anarchie ontstaat. In Eet smakelijk serveert Ilay den Boer aan het publiek een sabbatmaaltijd en praat over het Joods zijn. Het Vervolg speelt Nachtelingen, een muzikaal bewegingsstuk over vier vreemdelingen die de laatste trein hebben gemist. T/m 17 april. Inl: 043-3505555 of www.theateraanhetvrijthof.nl.
Maastricht Toneelstad Maastricht Op het festival Maastricht Toneelstad is de voorstelling Vergeten straat te zien, van Johan Simons’ groep NTGent. Vergeten straat, naar een roman van Louis Paul Boon. Het gaat over een per ongeluk afgegrendelde arbeidersstraat waar kortstondig een staat van anarchie ontstaat. In Eet smakelijk serveert Ilay den Boer aan het publiek een sabbatmaaltijd en praat over het Joods zijn. Het Vervolg speelt Nachtelingen, een muzikaal bewegingsstuk over vier vreemdelingen die de laatste trein hebben gemist. T/m 17 april. Inl: 043-3505555 of www.theateraanhetvrijthof.nl.

Maastricht

Op het festival Maastricht Toneelstad is de voorstelling Vergeten straat te zien, van Johan Simons’ groep NTGent. Vergeten straat, naar een roman van Louis Paul Boon. Het gaat over een per ongeluk afgegrendelde arbeidersstraat waar kortstondig een staat van anarchie ontstaat. In Eet smakelijk serveert Ilay den Boer aan het publiek een sabbatmaaltijd en praat over het Joods zijn. Het Vervolg speelt Nachtelingen, een muzikaal bewegingsstuk over vier vreemdelingen die de laatste trein hebben gemist. T/m 17 april. Inl: 043-3505555 of www.theateraanhetvrijthof.nl.