FC Porto verrast in Champions League op Old Trafford: 2-2

MANCHESTER, 8 april. - FC Porto heeft een uitstekende uitgangspositie voor het bereiken van de halve finales van de Champions League. De Portugese voetbalclub hield gisteravond op Old Trafford bekerhouder Manchester United in het eerste duel van de kwartfinales verrassend op 2-2. De thuisploeg kwam in de vierde minuut op achterstand toen Rodriguez na slecht uitverdedigen Van der Sar passeerde. Rooney strafte echter na een kwartier een defensieve blunder van de FC Porto af: 1-1. In de slotfase zette Tevez United op voorsprong en maakte Mariano er 2-2 van. Ook Arsenal houdt na een gelijkspel tegen Villarreal uitzicht op een plaats bij de laatste vier. De Engelse ploeg hield, zonder de geblesseerde Van Persie, de Spanjaarden op 1-1. Senna zette Villarreal voor eigen publiek al vroeg op 1-0, Adebayor zorgde met een magistrale actie in de tweede helft voor de gelijkmaker. De kwartfinales van vanavond, vanaf 20.45 uur: Barcelona-Bayern München, Liverpool-Chelsea.