Opblaashalte

Nederland, Alkmaar, 06-03-2009 Opblaasbare wachtruimte van de NS en prorail. De opblaaswachtruimtes worden ingezet bij calamiteiten als reizigers bijvoorbeeld moeten wachten op bussen, in een tent is plaats voor ongeveer 25 mensen die droog en uit de wind kunnen wachten. De eerste twee worden als proef ingezet in Noord-Holland als het een succes is worden ze ook in andere regio's in gebruik genomen. foto: Bram Budel
Nederland, Alkmaar, 06-03-2009 Opblaasbare wachtruimte van de NS en prorail. De opblaaswachtruimtes worden ingezet bij calamiteiten als reizigers bijvoorbeeld moeten wachten op bussen, in een tent is plaats voor ongeveer 25 mensen die droog en uit de wind kunnen wachten. De eerste twee worden als proef ingezet in Noord-Holland als het een succes is worden ze ook in andere regio's in gebruik genomen. foto: Bram Budel Budel, Bram