In beeld

Herdenking vliegongeluk Turkish Airlines

Op de plek waar vorige week woensdag het vliegtuig van Turkish Airlines neerkwam hebben nabestaanden, overlevenden en genodigden gedurende ongeveer een half uur stilgestaan bij het vliegtuigongeluk dat negen mensen het leven kostte.
Reuters
Een slachtoffer van het vliegongeluk van 25 februari wordt begeleid richting het vliegtuigwrak voor de herdenking.
Reuters
Minister Guusje ter Horst van Binnenlandse Zaken zet tijdens de herdenking van de vliegtuigcrash een roos in een vaas. In totaal werden er negen rozen in de vaas geplaatst ter herdenking van de negen doden van de vliegtuigcrash.
AFP
Hoogwaardigheidsbekleders op de eerste rij, (VRNL) mr. Pieter van Vollenhoven, burgemeester Theo Weterings (Haarlemmermeer), minister Guusje ter Horst (Binnenlandse Zaken), ambassadeur Michael Gallagher (VS), echtgenote Michael Gallagher, ambassadeur Majid Ghahremani (Iran), burgemeester Bernt Schneider (Haarlem) en directeur Pasa Cetin van Turkish Airlines, zaterdagmiddag tijdens de herdenkingsplechtigheid op Schiphol-Oost .
AFP
Nabestaanden van de slachtoffers en overlevenden van de crash van de Boeing 737 van Turkish Airlines wonen zaterdagmiddag op Schiphol-Oost de herdenkingsplechtigheid bij.
AP