Film van de dag

Jellyfish / Meduzot. Sympathieke ensemblefilm over eenzame levens in Tel Aviv. We volgen serveerster Batya die net met haar vriend heeft gebroken, een pasgetrouwd stel dat noodgedwongen hun huwelijksreis in een hotel doorbrengt en een Filippijnse immigrante met heimwee die voor een lastige oude dame zorgt. Allen hebben problemen hun ervaringen en emoties te delen met hun naasten. Het schrijversechtpaar Etgar Keret en Shira Geffen creëert een bitterzoete, licht melancholieke sfeer. (Keret & Geffen, 2007, Israël), Canvas, 21.55-23.15u.
Jellyfish / Meduzot. Sympathieke ensemblefilm over eenzame levens in Tel Aviv. We volgen serveerster Batya die net met haar vriend heeft gebroken, een pasgetrouwd stel dat noodgedwongen hun huwelijksreis in een hotel doorbrengt en een Filippijnse immigrante met heimwee die voor een lastige oude dame zorgt. Allen hebben problemen hun ervaringen en emoties te delen met hun naasten. Het schrijversechtpaar Etgar Keret en Shira Geffen creëert een bitterzoete, licht melancholieke sfeer. (Keret & Geffen, 2007, Israël), Canvas, 21.55-23.15u.