Film van de dag

Out of Sight. Geslaagde Elmore Leonard-verfilming met acteurs die plezier hebben in de oneliners van Leonard. Speelse regie gebruikt inventief flashbacks, soundtrack met lekkere sfeerliedjes. Bevat scène die direct al ‘klassiek’ werd. Bankovervaller Jack (George Clooney) ontsnapt uit de gevangenis in de achterbak van een auto. In diezelfde kofferbak komt FBI-agente Karen (Jennifer Lopez) terecht. Dan volgt een prachtige verleidingsscène, slechts verlicht door het achterbaklampje. (Steven Soderbergh, 1998, VS), Veronica, 22.20-0.45u. OUT OF SIGHT George Clooney foto SBS vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma foto vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma Bij publicatie is de creditregel Foto SBS verplicht. Dit beeld mag niet worden opgeslagen en moet na gebruik vernietigd worden. This picture is for one time publication only, it may not be stored by no matter of means and must be destroyed after use. Creditline: Foto SBS is compulsory.
Out of Sight. Geslaagde Elmore Leonard-verfilming met acteurs die plezier hebben in de oneliners van Leonard. Speelse regie gebruikt inventief flashbacks, soundtrack met lekkere sfeerliedjes. Bevat scène die direct al ‘klassiek’ werd. Bankovervaller Jack (George Clooney) ontsnapt uit de gevangenis in de achterbak van een auto. In diezelfde kofferbak komt FBI-agente Karen (Jennifer Lopez) terecht. Dan volgt een prachtige verleidingsscène, slechts verlicht door het achterbaklampje. (Steven Soderbergh, 1998, VS), Veronica, 22.20-0.45u. OUT OF SIGHT George Clooney foto SBS vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma foto vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma Bij publicatie is de creditregel Foto SBS verplicht. Dit beeld mag niet worden opgeslagen en moet na gebruik vernietigd worden. This picture is for one time publication only, it may not be stored by no matter of means and must be destroyed after use. Creditline: Foto SBS is compulsory. SBS