In beeld

Veiling Gandhi-spullen

Bijna 1,5 miljoen euro heeft de Indiase industrieel Vijay Mallya op een veiling in New York op tafel gelegd voor een aantal persoonlijke bezittingen van de in 1948 vermoorde vrijheidsactivist Mahatma Gandhi. Het gaat om een bril met koker, een paar sandalen, een zakhorloge en een etenskom.
Reuters
Bijna 1,5 miljoen euro heeft de Indiase industrieel Vijay Mallya op een veiling in New York op tafel gelegd voor een aantal persoonlijke bezittingen van de in 1948 vermoorde vrijheidsactivist Mahatma Gandhi. Het gaat om een bril met koker, een paar sandalen, een zakhorloge en een etenskom.
Reuters
Bijna 1,5 miljoen euro heeft de Indiase industrieel Vijay Mallya op een veiling in New York op tafel gelegd voor een aantal persoonlijke bezittingen van de in 1948 vermoorde vrijheidsactivist Mahatma Gandhi. Het gaat om een bril met koker, een paar sandalen, een zakhorloge en een etenskom.
Reuters
Bijna 1,5 miljoen euro heeft de Indiase industrieel Vijay Mallya op een veiling in New York op tafel gelegd voor een aantal persoonlijke bezittingen van de in 1948 vermoorde vrijheidsactivist Mahatma Gandhi. Het gaat om een bril met koker, een paar sandalen, een zakhorloge en een etenskom.
AP
Bijna 1,5 miljoen euro heeft de Indiase industrieel Vijay Mallya op een veiling in New York op tafel gelegd voor een aantal persoonlijke bezittingen van de in 1948 vermoorde vrijheidsactivist Mahatma Gandhi. Het gaat om een bril met koker, een paar sandalen, een zakhorloge en een etenskom.
Reuters
Bijna 1,5 miljoen euro heeft de Indiase industrieel Vijay Mallya op een veiling in New York op tafel gelegd voor een aantal persoonlijke bezittingen van de in 1948 vermoorde vrijheidsactivist Mahatma Gandhi. Het gaat om een bril met koker, een paar sandalen, een zakhorloge en een etenskom.
AP