Den Haag, op de route van lijn 11

Den Haag, op de route van lijn 11 Den Haag. De trampassagiers moesten even geduld hebben. De trambaan van lijn 11 naar Scheveningen werd geblokkeerd door een zwaan. Volgens de fotograaf dachten omstanders aanvankelijk dat het dier gewond was, maar na een tijdje liep de zwaan weer verder. Toen kon de bestuurder van de tram de rit vervolgen. De meldkamer van de Haagse trammaatschappij HTM laat weten dat gisteren geen melding is binnengekomen van een grote vertraging op het traject van lijn 11. Foto Jurriaan Brobbel/WFA WFA67T:ZWAAN VS TRAM:DEN HAAG;05MAR2009-Trampassagiers van lijn 11 naar Scheveningen Haven moesten vanmiddag een hoop geduld hebben. De trambaan werd geblokkeerd door een zwaan die van geen wijken wou weten. Aanvankelijk dachten omstanders dat het dier gewond was maar later liep de zwaan gewoon verder, precies in het midden van de baan. Wellicht was de zwaan suicidaal, of had ie gewoon zin om te pesten. WFA/jb/str.Jurriaan Brobbel
Den Haag, op de route van lijn 11 Den Haag. De trampassagiers moesten even geduld hebben. De trambaan van lijn 11 naar Scheveningen werd geblokkeerd door een zwaan. Volgens de fotograaf dachten omstanders aanvankelijk dat het dier gewond was, maar na een tijdje liep de zwaan weer verder. Toen kon de bestuurder van de tram de rit vervolgen. De meldkamer van de Haagse trammaatschappij HTM laat weten dat gisteren geen melding is binnengekomen van een grote vertraging op het traject van lijn 11. Foto Jurriaan Brobbel/WFA WFA67T:ZWAAN VS TRAM:DEN HAAG;05MAR2009-Trampassagiers van lijn 11 naar Scheveningen Haven moesten vanmiddag een hoop geduld hebben. De trambaan werd geblokkeerd door een zwaan die van geen wijken wou weten. Aanvankelijk dachten omstanders dat het dier gewond was maar later liep de zwaan gewoon verder, precies in het midden van de baan. Wellicht was de zwaan suicidaal, of had ie gewoon zin om te pesten. WFA/jb/str.Jurriaan Brobbel Brobbel, Jurriaan / WFA

De trampassagiers moesten even geduld hebben. De trambaan van lijn 11 naar Scheveningen werd geblokkeerd door een zwaan. Volgens de fotograaf dachten omstanders aanvankelijk dat het dier gewond was, maar na een tijdje liep de zwaan weer verder. Toen kon de bestuurder van de tram de rit vervolgen.

De meldkamer van de Haagse trammaatschappij HTM laat weten dat gisteren geen melding is binnengekomen van een grote vertraging op het traject van lijn 11.