The Fringe Projects

The Fringe Projects Middelburg Het Zeeuws Museum krijgt drie maanden lang een compleet nieuw gezicht. De Deense modevormgever Henrik Vibskov en de Zweedse grafisch vormgever Andreas Emenius hebben voor hun Fringe Projects (fringe betekent randen, franjes) performances, installaties, tijdschriften, videowerk en modeontwerpen in het museum gebruikt voor cultuurvermenging. De Deen Henrik Vibskov (1972) mengt couture en straatcultuur; Andreas Emenius (1973) werkte als ontwerper voor Kenzo en Adidas. Hij heeft de decors ontworpen. T/m 7 juni, Abdij. Di-zo 10-17u.

Middelburg

Het Zeeuws Museum krijgt drie maanden lang een compleet nieuw gezicht. De Deense modevormgever Henrik Vibskov en de Zweedse grafisch vormgever Andreas Emenius hebben voor hun Fringe Projects (fringe betekent randen, franjes) performances, installaties, tijdschriften, videowerk en modeontwerpen in het museum gebruikt voor cultuurvermenging. De Deen Henrik Vibskov (1972) mengt couture en straatcultuur; Andreas Emenius (1973) werkte als ontwerper voor Kenzo en Adidas. Hij heeft de decors ontworpen.

T/m 7 juni, Abdij. Di-zo 10-17u.