Striptekenen

Striptekenen KINDEREN Breda De afgelopen maanden konden kinderen een zelfgemaakt stripverhaal insturen om een finaleplaats te veroveren op het Nederlands Kampioenschap Striptekenen voor de Jeugd, zondag 1 maart, tijdens de Stripbeurs. Een jury koos uit alle inzendingen per leeftijdscategorie de beste vijf. Wie niet in de finale staat, kan dat zaterdag alsnog proberen tijdens een speciale voorronde. Op de beurs staan ook 200 stands met strips, er zijn striptekenaars, veilingen, workshops, exposities etc. Za en zo 10-17u Racketcentrum Breda, Terheydenseweg 500. Inl www.stripbeursbreda.nl Kinderen tekenen dieren in het Van Gogh Museum FOTO: Van Gogh Museum Van Gogh Museum

Breda

De afgelopen maanden konden kinderen een zelfgemaakt stripverhaal insturen om een finaleplaats te veroveren op het Nederlands Kampioenschap Striptekenen voor de Jeugd, zondag 1 maart, tijdens de Stripbeurs. Een jury koos uit alle inzendingen per leeftijdscategorie de beste vijf. Wie niet in de finale staat, kan dat zaterdag alsnog proberen tijdens een speciale voorronde. Op de beurs staan ook 200 stands met strips, er zijn striptekenaars, veilingen, workshops, exposities etc.

Za en zo 10-17u Racketcentrum Breda, Terheydenseweg 500. Inl www.stripbeursbreda.nl