Rachel getting married

Rachel getting married In 2 bioscopen Kym (Anne Hathaway) is narcistisch en onaardig. Aan het begin van Rachel Getting Married wacht ze buiten bij de ontwenningskliniek, waar ze al maanden verblijft, op haar vader. Ze krijgt een weekend vrij om het huwelijk van haar zus Rachel bij te wonen. Rachel Getting Married moest er volgens regisseur Jonathan Demme uitzien als „the most beautiful home movie ever made”. Deze ‘intieme’ documentairestijl werkt prima, geholpen door uitstekend spel van de hele cast. Regie: Jonathan Demme. Met: Anne Hathaway, Debra Winger.

In 2 bioscopen

Kym (Anne Hathaway) is narcistisch en onaardig. Aan het begin van Rachel Getting Married wacht ze buiten bij de ontwenningskliniek, waar ze al maanden verblijft, op haar vader. Ze krijgt een weekend vrij om het huwelijk van haar zus Rachel bij te wonen. Rachel Getting Married moest er volgens regisseur Jonathan Demme uitzien als „the most beautiful home movie ever made”. Deze ‘intieme’ documentairestijl werkt prima, geholpen door uitstekend spel van de hele cast.

Regie: Jonathan Demme. Met: Anne Hathaway, Debra Winger.