La Caravane Passe

La Caravane Passe Den Haag La Caravane Passe mag dan officieel uit Frankrijk komen, de groep resideert onofficieel in Plèchti, een virtueel dorp. De band mengt diverse muziekstijlen uit Oost-Europa aan beats uit West-Europa waardoor de bekende aanstekelijke Balkan Beats ontstaan. De zang geschiedt uiteraard in de eigen taal, het Plèchtiaans. De feestband staat op Oerol en Lowlands en toert volgende week door Nederland. 5 maart, 20u30, Paard van Troje, Den Haag; 6 maart, 20u45, Ekko, Utrecht; 7 maart, 24u, Melkweg, Amsterdam; 8 maart, 20u30, 013, Tilburg. La Caravane Passe @ La Fleche D'or (Fiesta Sziget), Paris | 20.03.2008 Foto: Chris CB

Den Haag

La Caravane Passe mag dan officieel uit Frankrijk komen, de groep resideert onofficieel in Plèchti, een virtueel dorp. De band mengt diverse muziekstijlen uit Oost-Europa aan beats uit West-Europa waardoor de bekende aanstekelijke Balkan Beats ontstaan. De zang geschiedt uiteraard in de eigen taal, het Plèchtiaans. De feestband staat op Oerol en Lowlands en toert volgende week door Nederland.

5 maart, 20u30, Paard van Troje, Den Haag; 6 maart, 20u45, Ekko, Utrecht; 7 maart, 24u, Melkweg, Amsterdam; 8 maart, 20u30, 013, Tilburg.