High School Musical

Na afloop van de voorstelling van Disney High School Musical in het Oude Luxor theater in Rotterdam gaan Jule Koenders en Victorine Mentzel op de foto met hoofdrolspelers Gabriella Montez ( Nathalie van Gent) en Troy Bolton ( Tommie Christiaan) tijdens de handtekeningen signeersessie. foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Nederland. Rotterdam, 25 februari 2009 Mentzel, Vincent

Woensdagmiddag gingen we in het Oude Luxor Theater van Rotterdam naar de musical High School Musical.

Toen we binnen kwamen was het bomvol. Toen de musical begon hoorden we heel harde muziek. Victorine heeft een paar weken geleden een repetitie gezien en zei dat het er nu heel anders uit ziet in het echt.

Toen ze gingen oefenen hadden ze nog geen kostuums aan. Maar nu wel. Het was ook anders dan de film. Maar leuk anders.

De spelers leken net echt van een afstandje. Sharpay en Ryan leken het meest op de echte.

Ze hadden maar tien minuten om handtekeningen te geven. En dan moesten ze alweer op voor de volgende voorstelling. Het decor was heel mooi en het leek net echt. Er waren drie wedstrijden, basketbal (de Wild Cats) , wiskunde en auditie voor een toneelstuk Romiette en Julio. Aan het einde van de basketbalwedstrijd was er een man in het zwart die de basketbal aan een stok liet stuiteren. En de rest vertellen we niet. Dat moet je maar zelf gaan zien want het is super cool.

Jule Koenders en Victorine Mentzel, 9 jaar, uit Rotterdam