Fernando Pessoa

Fernando Pessoa Utrecht Zondag 1 maart (15u) is in theater Kikker de opening van de festivalmaand met 16 voorstellingen rond de Portugese dichter Fernando Pessoa (1888-1935). Met poëzievoorstellingen, lezingen, speelfilms, optredens van Nederlandse en Portugese dichters, Pessoa’s toneelteksten, een leesmarathon en nieuwe boekuitgaven. Zondag worden Pessoa’s mooiste gedichten door Boris van den Wijngaard voorgedragen, is er muziek van Denise Jannah en een interview met het enige nog levende familielid dat Pessoa van nabij heeft meegemaakt. Inl www.fernandopessoa.nl

Utrecht

Zondag 1 maart (15u) is in theater Kikker de opening van de festivalmaand met 16 voorstellingen rond de Portugese dichter Fernando Pessoa (1888-1935). Met poëzievoorstellingen, lezingen, speelfilms, optredens van Nederlandse en Portugese dichters, Pessoa’s toneelteksten, een leesmarathon en nieuwe boekuitgaven. Zondag worden Pessoa’s mooiste gedichten door Boris van den Wijngaard voorgedragen, is er muziek van Denise Jannah en een interview met het enige nog levende familielid dat Pessoa van nabij heeft meegemaakt.

Inl www.fernandopessoa.nl