Een kickbokstragedie

Een kickbokstragedie Almere, Nijmegen, etc. Het Volksoperahuis speelt De Martelaar: een kickbokstragedie, over de kruistocht van de islamitische jongeman Samir. Een engel voorspelt zijn geboorte en zijn toekomst. De jongen zal tegen joden en christenen moeten vechten, of hij nu wil of niet. Dat je bij deze heftige thematiek toch kunt lachen hoort bij het volkse van Het Volksoperahuis. Tekstschrijver en speler Rogier Schippers combineert spiritualiteit met platvloersheid, clichés met originaliteit. Tournee t/m 25 april. Inl 020-6277555 en www.viarudolphi.nl. Amsterdam, 06-02-09. Jef Hofmeister, Kees Scholten en Rogier Schippers samen het Volksoperahuis met de voorstelling "De Martelaar; een kickboks tragedie" Foto Leo van Velzen NrcHb Velzen, Leo van

Almere, Nijmegen, etc.

Het Volksoperahuis speelt De Martelaar: een kickbokstragedie, over de kruistocht van de islamitische jongeman Samir. Een engel voorspelt zijn geboorte en zijn toekomst. De jongen zal tegen joden en christenen moeten vechten, of hij nu wil of niet. Dat je bij deze heftige thematiek toch kunt lachen hoort bij het volkse van Het Volksoperahuis. Tekstschrijver en speler Rogier Schippers combineert spiritualiteit met platvloersheid, clichés met originaliteit.

Tournee t/m 25 april. Inl 020-6277555 en www.viarudolphi.nl.