Charles Avery

Charles Avery Rotterdam De afgelopen vier jaar werkte de Schotse kunstenaar Charles Avery (1973) aan een epos in woord en beeld dat het leven beschrijft op een fictief eiland voor de Schotse kust. Een eiland zonder naam en zonder munt, waar de inwoners de toekomst kunnen voorspellen en verslaafd zijn aan ingelegde eieren. Op de tentoonstelling The Islanders: An Introduction in Museum Boijmans Van Beuningen heeft Avery de cultuur van het eiland met behulp van teksten, tekeningen, installaties en sculpturen tot in detail beschreven. T/m 7 juni, Museumpark 18-20. Di-zo 11-17u.

Rotterdam

De afgelopen vier jaar werkte de Schotse kunstenaar Charles Avery (1973) aan een epos in woord en beeld dat het leven beschrijft op een fictief eiland voor de Schotse kust. Een eiland zonder naam en zonder munt, waar de inwoners de toekomst kunnen voorspellen en verslaafd zijn aan ingelegde eieren. Op de tentoonstelling The Islanders: An Introduction in Museum Boijmans Van Beuningen heeft Avery de cultuur van het eiland met behulp van teksten, tekeningen, installaties en sculpturen tot in detail beschreven. T/m 7 juni, Museumpark 18-20. Di-zo 11-17u.