Boksers van Roland Sohier

Boksers van Roland Sohier Gouda Vanaf 10 februari was Roland Lancelot Sohier in museumgoudA aan het werk om de middenzaal om te vormen tot een Salon de Sohier met een zaalvullende installatie. Zondag wordt ook zijn expositie Boksers, gehinderd door kinderen geopend met tekeningen, gemaakt van houtskool en soms met krijt ingekleurd. Hij laat met humor en een vleugje ironie in figuratieve tekeningen zijn licht schijnen op de menselijke toestand. De tekeningen zijn dromerig van karakter, soms sprookjesachtig of absurd. Van 1 t/m 22 mrt Achter de Kerk 14. Wo-vr 10-17u, za en zo 12-17u. Dam, Adriaan van

Gouda

Vanaf 10 februari was Roland Lancelot Sohier in museumgoudA aan het werk om de middenzaal om te vormen tot een Salon de Sohier met een zaalvullende installatie. Zondag wordt ook zijn expositie Boksers, gehinderd door kinderen geopend met tekeningen, gemaakt van houtskool en soms met krijt ingekleurd. Hij laat met humor en een vleugje ironie in figuratieve tekeningen zijn licht schijnen op de menselijke toestand. De tekeningen zijn dromerig van karakter, soms sprookjesachtig of absurd.

Van 1 t/m 22 mrt Achter de Kerk 14. Wo-vr 10-17u, za en zo 12-17u.