Bernard Haitink wordt 80 jaar

Bernard Haitink wordt 80 jaar Amsterdam Officieel mogen ze geen verjaardagsconcerten heten, maar Bernard Haitink, de eredirigent van het Koninklijk Concertgebouworkest, begint op 4 maart – zijn 80ste verjaardag – in Amsterdam aan het leiden van een reeks van vijf concerten van het KCO, het laatste op 12 maart. Bovendien zendt de Avro vanaf 9 maart vijf tv-opnamen uit van Haitinkconcerten. Op Radio 4 is er op 15 maart 14.15 uur een opname van 12 maart. En verder zijn er via de site Radio 4 gratis Haitink-downloads. Inl.: Concertgebouw.nl, Avro.nl, Radio4.nl Bernard Haitink,dirigent,conductor. foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Amsterdam, 31 oktober 2006 Mentzel, Vincent

Amsterdam

Officieel mogen ze geen verjaardagsconcerten heten, maar Bernard Haitink, de eredirigent van het Koninklijk Concertgebouworkest, begint op 4 maart – zijn 80ste verjaardag – in Amsterdam aan het leiden van een reeks van vijf concerten van het KCO, het laatste op 12 maart. Bovendien zendt de Avro vanaf 9 maart vijf tv-opnamen uit van Haitinkconcerten. Op Radio 4 is er op 15 maart 14.15 uur een opname van 12 maart. En verder zijn er via de site Radio 4 gratis Haitink-downloads.

Inl.: Concertgebouw.nl, Avro.nl, Radio4.nl