Architectuur in België

Architectuur in België BUITENLAND Brussel Pacing through Architecture is de 1ste in een nieuwe serie over Belgische architecten. in het Brusselse Paleis voor Schone Kunsten (Bozar) Het roemrijke Gentse architectenbureau (Paul) Robbrecht & (Hilde) Daem mag het spits afbijten. Tot de jongste realisaties horen de nieuwe zalen van Cinematek (filmmuseum in Bozar) en een privé-museum in Brussel en het masterplan voor de Zoo van Antwerpen. Het zwaartepunt wordt gevormd door een vijftal films van Maarten Vanden Abeele. T/m 19 april, Bozar, Ravensteinstr 23, Brussel, di t/m zo 10-18u. Inl www.bozar.be en 0032 25078200.

Brussel

Pacing through Architecture is de 1ste in een nieuwe serie over Belgische architecten. in het Brusselse Paleis voor Schone Kunsten (Bozar) Het roemrijke Gentse architectenbureau (Paul) Robbrecht & (Hilde) Daem mag het spits afbijten. Tot de jongste realisaties horen de nieuwe zalen van Cinematek (filmmuseum in Bozar) en een privé-museum in Brussel en het masterplan voor de Zoo van Antwerpen. Het zwaartepunt wordt gevormd door een vijftal films van Maarten Vanden Abeele.

T/m 19 april, Bozar, Ravensteinstr 23, Brussel, di t/m zo 10-18u. Inl www.bozar.be en 0032 25078200.