Uitverkoop in Bond Street in Londen

Uitverkoop in Bond Street in Londen Londen, 26 febr. Sinds 1700 is Bond Street de speeltuin van de rijkste en invloedrijkste mensen, stelt de winkeliersvereniging van de Londense PC Hooftstraat. En nu, in crisistijd, kunnen shoppers ook nog een goedkoper uit zijn bij doorgaans peperdure winkels als juwelier De Beers, Hermès en schoenenzaak Russell & Bromley. Uitverkopen op Bond Street duren langer dan normaal en de aanbiedingen zijn aantrekkelijker, met prijsreducties tot 80 procent. Foto’s Dirk-Jan Visser (Photo Dirk-Jan Visser: London - UK: 18-02-2009) Bondstreet is one of the most expensive shopping streets in Europe. Since the financial crisis started a lot of shops are forced to have sales how are losting longer then usal. Discounts usually run around the 20 till 30 percent. Now days the discounts go up till 80 percent. Also some shop where forced to close. Visser, Dirk-Jan