Film van de dag

Mandy Moore (Anna) en Matthew Goode (Ben) in Chasing Liberty. CHASING LIBERTY Mandy Moore foto SBS vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma foto vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma Bij publicatie is de creditregel Foto SBS verplicht. Dit beeld mag niet worden opgeslagen en moet na gebruik vernietigd worden. This picture is for one time publication only, it may not be stored by no matter of means and must be destroyed after use. Creditline: Foto SBS is compulsory. SBS

Chasing Liberty. Deze film varieert op het gegeven van de romantische klassieker Roman Holiday (met Gregory Peck en Audrey Hepburn) en leent zelfs de beroemde scooterscène met Hepburn achterop met haar armen om Peck heen. In Chasing Liberty ontsnapt Anna, de dochter van de Amerikaanse president, aan de tientallen mensen die haar bewaken. Het presidentiële gezin is in Praag voor de G8-top, en Anna wil incognito naar de Berlijnse Love Parade. Ze wordt op haar vluchtpoging bijgestaan door Ben. Dat Ben tot haar vaders beveiligingscrew behoort, weet Anna niet. (Andy Cadiff, 2004, VS), Net 5, 20.30-22.45u.

André Waardenburg

    • André Waardenburg