op nrcnext.nl

Liefde in Jaroslavl

Rusland-correspondent Michel Krielaars was in de Russische stad Jaroslavl op bezoek bij de directeur van de provinciale afdeling cultuur, Larisa Sorokina. „Ik vroeg haar of ze getrouwd was en keek haar diep in haar donkere ogen.”

Lees op nrc.nl/moskou hoe dit gesprek afliep.

Op weg naar Tongren

Bettine Vriesekoop blogt over haar reis naar Tongren (China), een stadje in het zuidoosten van Qinghai op de grens met de provincie Gansu. „De wegen zijn geasfalteerd, maar er zijn geen vangrails in de haarspeldbochten”, schrijft ze. „We kunnen permanent honderden meters naar beneden kijken waar de Gele Rivier meandert.”

Ga voor de volledige blog naar nrc.nl/china

Veel fondsen, weinig geld

Paul Luttikhuis schrijft over het gebrek aan geld bij de vele fondsen.

Ga voor de weblog naar nrc.nl/klimaat