Druilerig

De zon lijkt er de komende dagen nauwelijks aan te pas te komen en uit de bewolking valt zo nu en dan wat regen of motregen.

Toch valt de hoeveelheid neerslag reuze mee. Ook vanmiddag niet meer dan af en toe een klein beetje motregen, maar er zit wel een tijdelijke verandering aan te komen. Aan het einde van de middag en in de loop van de avond begint het vanuit het noorden geleidelijk intensiever te regenen. Bij deze druilerige omstandigheden koelt het vannacht af tot 4 of 5 graden.

Morgen in eerste instantie ook nog wat lichte regenval. In de de middag valt er echter niet meer dan een enkel buitje met wellicht af en toe ook nog zon. De wind waait uit het noordwesten en kan in het noordwestelijk kustgebied windkracht 5 bereiken. Boven land is deze over het algemeen matig van kracht. Het kwik loopt bij dit alles op tot zo'n 7 of 8 graden.

Maandag zit er nauwelijks verandering in deze maximumtemperaturen en ook wat de wind betreft is het ten opzichte van zondag meer van hetzelfde.

De zon zullen we echter weinig te zien krijgen, al begint de dag veelal droog. In de middag volgt er vooral voor het binnenland een beetje lichte regen.

Ook na maandag weet de zon nauwelijks door te breken en valt er soms wat motregen. In de middagtemperatuur zit weinig verandering.