Virtuoze barok

Virtuoze barok Enschede De expositie Bozzetti: olieverfschetsen uit de barok in Rijksmuseum Twente toont 50 olieverfschetsen van Oostenrijkse, Duitse en Italiaanse kunstenaars. De bijbehorende cursus Bozzetti, virtuoze barok besteedt aandacht aan de geschiedenis en ontwikkeling van deze barokke schilderkunst, maar ook aan het muziekleven in de barok. Kunsthistoricus Irene Sloet en componist Jan Bijkerk behandelen de barok in 4 bijeenkomsten. Locatie: Rijksmuseum Twenthe. Vier dinsdagen vanaf 24 febr 9u30-11u30, deelname € 72, incl. syllabus, entree museum en koffie/thee. Aanmelden 053-4323304.

Enschede

De expositie Bozzetti: olieverfschetsen uit de barok in Rijksmuseum Twente toont 50 olieverfschetsen van Oostenrijkse, Duitse en Italiaanse kunstenaars. De bijbehorende cursus Bozzetti, virtuoze barok besteedt aandacht aan de geschiedenis en ontwikkeling van deze barokke schilderkunst, maar ook aan het muziekleven in de barok. Kunsthistoricus Irene Sloet en componist Jan Bijkerk behandelen de barok in 4 bijeenkomsten.

Locatie: Rijksmuseum Twenthe. Vier dinsdagen vanaf 24 febr 9u30-11u30, deelname € 72, incl. syllabus, entree museum en koffie/thee. Aanmelden 053-4323304.