Theo Maassen

Theo Maassen Groningen, Amsterdam Het land is in de war, en de cabaretier is dat óók. Hij weet niet hoe het verder moet. De toekomst is niet meer wat ze is geweest. In Zonder pardon verbindt Theo Maassen zijn vers verworven vaderschap, met de vraag in welke wereld dat kind is neergezet. Zijn straatvechtershouding is niet veranderd, en zijn hang naar gespierde grappen evenmin. Het is alsof het allemaal ter plekke ontstaat, zo logisch schakelt hij heen en weer tussen de rol van cabareteske pestkop en die van de jonge vader in verwarring. Tournee t/m 19 juni. Inl. www.theomaassen.nl. Eindhoven, 22-01-2009; Theo Maassen, in zijn programma Zonder Pardon. Foto Vincent van den Hoogen. Hoogen, Vincent van den

Groningen, Amsterdam

Het land is in de war, en de cabaretier is dat óók. Hij weet niet hoe het verder moet. De toekomst is niet meer wat ze is geweest. In Zonder pardon verbindt Theo Maassen zijn vers verworven vaderschap, met de vraag in welke wereld dat kind is neergezet. Zijn straatvechtershouding is niet veranderd, en zijn hang naar gespierde grappen evenmin. Het is alsof het allemaal ter plekke ontstaat, zo logisch schakelt hij heen en weer tussen de rol van cabareteske pestkop en die van de jonge vader in verwarring. Tournee t/m 19 juni. Inl. www.theomaassen.nl.