Kinderboek & Filmfestival

Kinderboek & Filmfestival Amsterdam Het Kinderboek & Filmfestival is een festival met nieuwe en oude verfilmde kinderboeken en een randprogramma met allerlei activiteiten. Op het programma staan: o.a. De maanprinses en het geheim van het witte paard, Polleke, De kleine ijsbeer 2, De reuzenperzik en Pluk van de Petteflet. Er is een Grote Kinderverhalenwedstrijd, een boekenruilmiddag, look-a-like-wedstrijd, (kom verkleed als je favoriete filmster en win mooie prijzen), kinderfilmquiz (filmsterren nadoen), raad de filmmuziek enz) en andere activiteiten. Tot 1 maart in De Uitkijk, Prinsengracht 452. Inl 020 6237460 scene uit de film De Maanprinses en het geheim van het witte paard (2008) Oorspronkelijke titel: The Secret of Moonacre Alternatieve titel: The Little White Horse FOTO: RCV

Amsterdam

Het Kinderboek & Filmfestival is een festival met nieuwe en oude verfilmde kinderboeken en een randprogramma met allerlei activiteiten. Op het programma staan: o.a. De maanprinses en het geheim van het witte paard, Polleke, De kleine ijsbeer 2, De reuzenperzik en Pluk van de Petteflet. Er is een Grote Kinderverhalenwedstrijd, een boekenruilmiddag, look-a-like-wedstrijd, (kom verkleed als je favoriete filmster en win mooie prijzen), kinderfilmquiz (filmsterren nadoen), raad de filmmuziek enz) en andere activiteiten.

Tot 1 maart in De Uitkijk, Prinsengracht 452. Inl 020 6237460