Jazz Enz

Jazz Enz Utrecht Op de Culturele Zondag Jazz Enz in Utrecht staat deze keer de wereldmuziek centraal. Onder het thema Jazz meets the world treden onder meer de Brits/Indiase multi-instrumentalist Nithin Sawney, de Turks/Nederlandse zangeres Esra Dalfidan en de Nederlandse componist/ensembleleider Theo Loevendie op. De concerten zijn op diverse locaties door de hele stad, oa. in het Nationaal Museum van Speelklok tot Pierement. Alle programma’s zijn gratis toegankelijk, behalve in Rasa en Tivoli. Theo LOEVENDIE (1930),componist,composer in zijn werkkamer. foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Amsterdam, 2 oktober 2007 Mentzel, Vincent

Utrecht

Op de Culturele Zondag Jazz Enz in Utrecht staat deze keer de wereldmuziek centraal. Onder het thema Jazz meets the world treden onder meer de Brits/Indiase multi-instrumentalist Nithin Sawney, de Turks/Nederlandse zangeres Esra Dalfidan en de Nederlandse componist/ensembleleider Theo Loevendie op. De concerten zijn op diverse locaties door de hele stad, oa. in het Nationaal Museum van Speelklok tot Pierement. Alle programma’s zijn gratis toegankelijk, behalve in Rasa en Tivoli.

22 febr., vanaf 12u, div. locaties. Inl www.culturelezondagen.nl