Jan van Goyen en 2000 lp's

Jan van Goyen en 2000 lp’s Leiden Jeroen Doorenweerd (1962) heeft in de schilderijenzaal van de Lakenhal een houten gesloten ruimte gemaakt die uitzicht biedt op één schilderij: Riviergezicht van Jan van Goyen. Aan de buitenzijde van de ruimte komt een muziekinstallatie met zijn verzameling van 2000 lp’s met klassieke muziek. Suppoosten leggen voor bezoekers steeds nieuwe platen op de draaitafel. En in Scheltema is Doorenweerd een avontuur aangegaan met de stilte van meditatie en de rauwe rockmuziek. 25 febr t/m 19 april Scheltema, Marktsteeg 1 en De Lakenhal, Oude Singel 28-32.

Leiden

Jeroen Doorenweerd (1962) heeft in de schilderijenzaal van de Lakenhal een houten gesloten ruimte gemaakt die uitzicht biedt op één schilderij: Riviergezicht van Jan van Goyen. Aan de buitenzijde van de ruimte komt een muziekinstallatie met zijn verzameling van 2000 lp’s met klassieke muziek. Suppoosten leggen voor bezoekers steeds nieuwe platen op de draaitafel. En in Scheltema is Doorenweerd een avontuur aangegaan met de stilte van meditatie en de rauwe rockmuziek.

25 febr t/m 19 april Scheltema, Marktsteeg 1 en De Lakenhal, Oude Singel 28-32.