In beeld

Geweld in Mexico

Demonstranten verbranden houten pallets tijdens een betoging in de stad Monterrey, op 12 februari. Monterrey ligt in het noorden van Mexico.
AP
De betogers protesteerden tegen de aanwezigheid van het leger in de stad. President Calderon zei dat de demonstraties georganiseerd worden door drugskartels.
AP
Ook op 17 februari waren er protesten in Monterrey. Deze week waren er op verscheidene plekken in het land protesten tegen de legeroperaties tegen drugskartels. Burgers blokkeerden bruggen, autowegen en grensovergangen.
AP
De brug tussen Ciudad Juarez en de Amerikaanse stad El Paso wordt geblokkeerd door demonstranten.
AP
Een Mexicaanse soldaat staat bij een slachtoffer van een schietpartij langs de Mexicaans-Amerikaanse grens op vrijdag 13 februari.
AP
Een politieagent loopt naast een met kogels doorzeefde politieauto in Ciudad Juarez, in het noorden van Mexico. De drie agenten die in de auto zaten werden doodgeschoten. Deze foto is genomen op 17 februari.
AP
Vermoedelijke leden van een bende worden getoond aan de pers in Mexico Stad. Geweld van drugskartels heeft zich uitgebreid naar de hoofdstad van Mexico.
AP
De politie van Mexico Stad bewaakt een bus met arrestanten, vermoedelijke bendeleden.
AP