Even wachten op overstekende kinderen

Even wachten op overstekende kinderen lagoa/lagos. Wielrenner Samuel Dias Coelho wacht op overstekende schoolkinderen voor hij kan beginnen aan de tweede etappe van de Ronde van de Algarve. Tijdens de eerste etappe, afgelopen woensdag, eindigde Dennis van Winden van de Rabo-opleidingsploeg als tweede in de Portugese ronde. De Spaanse Koldo Fernandez won. Dennis van Winden werd gisteren weer de beste Nederlander, nu als zevende. In het algemeen klassement is hij nu vierde. Theo Bos, die in Portugal zijn debuut maakt in een officiële profkoers, kreeg 20 kilometer voor de eindstreep een lekke band. Foto: Nacho Doce/ Reuters Barbot rider Samuel Coelho of Portugal waits for schoolboys to cross before the second stage of the Tour of Algarve cycling race between Lagoa and Lagos, in southern Portugal February 19, 2009. REUTERS/Nacho Doce (PORTUGAL) REUTERS

Wielrenner Samuel Dias Coelho wacht op overstekende schoolkinderen voor hij kan beginnen aan de tweede etappe van de Ronde van de Algarve. Tijdens de eerste etappe, afgelopen woensdag, eindigde Dennis van Winden van de Rabo-opleidingsploeg als tweede in de Portugese ronde. De Spaanse Koldo Fernandez won. Dennis van Winden werd gisteren weer de beste Nederlander, nu als zevende. In het algemeen klassement is hij nu vierde. Theo Bos, die in Portugal zijn debuut maakt in een officiële profkoers, kreeg 20 kilometer voor de eindstreep een lekke band.