Beton Belvedere

Beton Belvedere Den Haag De Franse kunstenaar Cyprien Gaillard is gefascineerd door hedendaagse ruïnes en houdt zich bezig met de gestage vernietiging van modernistische architectuur. Gaillard onderzoekt thema’s als staatsvandalisme, gentrificatie en het pittoreske. Op zijn solo-expositie Beton Belvedere bij Stroom laten grote foto’s zijn fascinatie met die vernietiging zien. Parallel aan de expositie gaat Gaillard een Duitse bunker uitgraven die nu nog begraven ligt in een duin dat uitkijkt over het strand van Scheveningen.

Den Haag

De Franse kunstenaar Cyprien Gaillard is gefascineerd door hedendaagse ruïnes en houdt zich bezig met de gestage vernietiging van modernistische architectuur. Gaillard onderzoekt thema’s als staatsvandalisme, gentrificatie en het pittoreske. Op zijn solo-expositie Beton Belvedere bij Stroom laten grote foto’s zijn fascinatie met die vernietiging zien. Parallel aan de expositie gaat Gaillard een Duitse bunker uitgraven die nu nog begraven ligt in een duin dat uitkijkt over het strand van Scheveningen.

22 febr t/m 5 april, Hogewal 1-9. Wo-zo 12-17u.