Art van Yasmina Reza

Art van Yasmina Reza Hoorn, Papendrecht, etc. Voor de tweede keer wordt dit seizoen Art, de toneelhit van Yasmina Reza, opgevoerd. Regisseur Peter de Baan maakt met drie steracteurs een komedie over kunst en vriendschap. Serge (Huub Stapel) koopt voor honderdduizend euro een monochroom wit schilderij. Zijn beste vriend Mark (Sjoerd Pleijsier) raakt hiervan in de war. Als bemiddelaar fungeert de goedige Yvan (Victor Löw). De aankoop van het kunstwerk heeft het effect van een fragmentatiebom: door kunst spat de vriendschap uit elkaar. Tournee t/m 28 mei. Inl.: www.arttoneel.nl Vlaardingen, 23-01-09. Beeld uit de voorstelling "ART" satirische komedie van Yasmina Reza, met Huub Stapel, Victor Low en Sjoerd Pleijsier regie Peter de Baan. Foto Leo van Velzen. Foto Leo van Velzen Velzen, Leo van

Hoorn, Papendrecht, etc.

Voor de tweede keer wordt dit seizoen Art, de toneelhit van Yasmina Reza, opgevoerd. Regisseur Peter de Baan maakt met drie steracteurs een komedie over kunst en vriendschap. Serge (Huub Stapel) koopt voor honderdduizend euro een monochroom wit schilderij. Zijn beste vriend Mark (Sjoerd Pleijsier) raakt hiervan in de war. Als bemiddelaar fungeert de goedige Yvan (Victor Löw). De aankoop van het kunstwerk heeft het effect van een fragmentatiebom: door kunst spat de vriendschap uit elkaar. Tournee t/m 28 mei. Inl.: www.arttoneel.nl