Overige films

How To Lose a Guy in 10 Days (Donald Petrie, 2003, VS). Romantische komedie naar het zelfhulpboek. Kate Hudson geeft bleek gestalte aan de heldin die zoveel mogelijk idiote neuroses mag etaleren, omdat zij wordt gekoppeld aan een man (Matthew McConaughey) die omwille van een weddenschap bereid is alles van haar te pikken. Net5, 20.30-22.55u.

Big Trouble in Little China (John Carpenter, 1986, VS). Poging nieuw leven te blazen in het genre van de van magie vervulde kungfu-sprookjes uit Hongkong. Nuchtere Amerikaanse vrachtwagenchauffeur Kurt Russell kijkt even verdwaasd als de toeschouwer naar de geheimen van Chinese toverij. Wervelende effecten kunnen lamlendig scenario echter niet verhullen. RTL7, 22.35-0.25u.

The Dead Pool (Buddy van Horn, 1988, VS). Vijfde film, sinds Dirty Harry (1971), met Clint Eastwood als Harry Callahan. De inspecteur is het doelwit van verschillende aanslagen. Even cynisch als mager. Veronica, 23.00-0.55u.

There’s Only One Jimmy Grimble (John Hay, 2000, Eng/Fra). Vijftienjarige kreukelpuber schopt met magische voetbalschoenen zijn schoolteam naar de finale. Jeugdfilm vol ouderwetse jongensboekenromantiek. Morgen, Ned.3, 15.30-17.10u.