Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry! Jerry!

Ja, dit is Jerry Springer. Vanaf 1 juni speelt hij in de musical Chicago, als advocaat Billy Flynn. De talkshowpresentator poseerde gisteren in Londen met de ‘showgirls’. De nu 65-jarige Springer neemt nog wel wat zanglessen voor hij op het podium van het Cambridge Theater in London gaat acteren, zingen en dansen.

Chicago, van Bob Fosse, is een satirisch commentaar op de macht van de media en de handigheid van charismatische ‘celebrities’ om het recht naar hun hand te zetten. Roxie Hart is de showgirl die de verantwoordelijkheid neemt voor de door haar man gepleegde moord op een inbreker, want dat is goed voor de publiciteit. De rechtszaak die volgt wordt door haar gladde advocaat Billy Flynn uitgebuit om haar ster te doen rijzen.

Jerry Springer begon op 30 september 1991 met The Jerry Springer Show. Hij staat zes weken in de musical Chicago.

Deze zomer tussen 1 juni en 11 juli in Londen? Bestel kaarten voor ‘Chicago’ via www.londontheatre.co.uk