Fans van 'Lance' in Californië

Fans van ‘Lance’ in Californië Modesto, 18 febr. Fans van Lance Armstrong gisteren tijdens de derde etappe van de Ronde van Californië. De 167 kilometer lange rit, van San José naar Modesto, werd gewonnen door Thor Hushovd. De Noor was de snelste in de eindsprint van het peloton. De Spanjaard Oscar Freire eindigde als tweede. De Amerikaan Levi Leipheimer behield de leiding in het algemeen klassement, ondanks een kleine valpartij in de derde etappe. Hij heeft een voorsprong van 24 seconden op de Australiër Michael Rogers. Zevenvoudig Tourwinnaar Lance Armstrong, die in het peloton over de finish kwam, handhaafde zich op de vierde plaats in het klassement. In een poging zijn afgelopen weekeinde in Sacramento gestolen tijdritfiets terug te vinden heeft de zevenvoudig Tourwinnaar de hulp van de gebruikers van Twitter ingeschakeld. Armstrong heeft op de internetdienst (www.twitter.com/lancearmstrong) een bericht achtergelaten met een foto van het rijwiel. Voor de vinder is er een beloning, aldus Armstrong. Foto AFP MODESTO, CA - FEBRUARY 17: Fans of Lance Armstrong of the USA and riding for Astana show their support on the outskirts of Modesto during Stage 3 of the AMGEN Tour of California from San Jose to Modesto on February 17, 2009 in Modesto, California. Doug Pensinger/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == AFP