Film van de dag

Harrison Ford als Jack Ryan in Clear and Present Danger. CLEAR AND PRESENT DANGER Harrison Ford foto SBS vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma foto vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma Bij publicatie is de creditregel Foto SBS verplicht. Dit beeld mag niet worden opgeslagen en moet na gebruik vernietigd worden. This picture is for one time publication only, it may not be stored by no matter of means and must be destroyed after use. Creditline: Foto SBS is compulsory. SBS

Clear and Present Danger. Thrillerauteur Tom Clancy schreef twaalf boeken met zijn held Jack Ryan, vier werden verfilmd – de vijfde is in aantocht. De rol van Ryan werd door drie acteurs gespeeld, maar Harrison Ford is het bekendst geworden als vertolker van CIA-agent Ryan, de man die van alle markten thuis is. Hij schopte het in Clancy’s boeken zelfs tot president. De film is na Patriot Games de tweede waarin Ford de rol speelt van Jack Ryan. Het is een uitstekend gemaakte actiethriller, waarin Ryan strijdt tegen Colombiaanse drugsbaronnen.(Philip Noyce, 1994, VS), Veronica, 20.30-23.15u.

André Waardenburg

    • André Waardenburg