Tom Claassen

Tom Claassen Amsterdam Automobilisten die via de A27 naar het Noorden rijden, zien tussen Almere en Lelystad grote beelden van olifanten staan. Niet iedereen weet dat die door Tom Claassen zijn gemaakt, net als het beeld van twee zittende mensen bij Schiphol. Voor een expositie bij Fons Welters heeft Claassen de galerie veranderd in een veld met dierenbeelden. Ook verschijnt er binnenkort een boek over Claassen, uitgegeven door het NAi met essays van kunstcriticus Hans den Hartog Jager en Rijksmuseum-directeur Wim Pijbes. T/m 14 maart, Bloemstraat 140. Di-za 13-18u

Amsterdam

Automobilisten die via de A27 naar het Noorden rijden, zien tussen Almere en Lelystad grote beelden van olifanten staan. Niet iedereen weet dat die door Tom Claassen zijn gemaakt, net als het beeld van twee zittende mensen bij Schiphol. Voor een expositie bij Fons Welters heeft Claassen de galerie veranderd in een veld met dierenbeelden. Ook verschijnt er binnenkort een boek over Claassen, uitgegeven door het NAi met essays van kunstcriticus Hans den Hartog Jager en Rijksmuseum-directeur Wim Pijbes.

T/m 14 maart, Bloemstraat 140. Di-za 13-18u