The Wrestler

The Wrestler In 26 bioscopen Gescheiden en vervreemd van zijn volwassen dochter (Evan Rachel Wood), woont worstelaar Randy ‘The Ram’ Robinson, in een stacaravan. Schaars menselijk contact onderhoudt hij door nintendo te spelen met de buurjongen, en door zijn bezoekjes aan lapdanseres Cassidy (Marisa Tomei) in een stripclub. Zij speelt net als Ram een rol voor haar klanten, maar ze verkoopt ook haar enige en echte lichaam. Ze begrijpen elkaar. Net als hij wil gaan werken aan een come back, wordt hij geveld door een hartaanval. Dan staat hij voor een keuze. In this image released by Fox Searchlight, Mickey Rourke is shown in a scene from, "The Wrestler." (AP Photo/Fox Searchlight, Niko Tavernise) ** NO SALES ** Associated Press

In 26 bioscopen

Gescheiden en vervreemd van zijn volwassen dochter (Evan Rachel Wood), woont worstelaar Randy ‘The Ram’ Robinson, in een stacaravan. Schaars menselijk contact onderhoudt hij door nintendo te spelen met de buurjongen, en door zijn bezoekjes aan lapdanseres Cassidy (Marisa Tomei) in een stripclub. Zij speelt net als Ram een rol voor haar klanten, maar ze verkoopt ook haar enige en echte lichaam. Ze begrijpen elkaar. Net als hij wil gaan werken aan een come back, wordt hij geveld door een hartaanval. Dan staat hij voor een keuze.