Hollandse en Vlaamse meesters

Hollandse en Vlaamse meesters Haarlem George Kremer werd als 10-jarige bij een bezoek aan het Rijksmuseum in 1960 zo getroffen door Het Joodse Bruidje van Rembrandt, dat hij erover fantaseerde ooit zelf een Rembrandt te bezitten. Het zou tot na 1995 duren voordat die droom werd vervuld. Nu heeft het echtpaar Kremer een fraaie collectie Hollandse en Vlaamse meesters uit de 17de eeuw. De collectie is in het Frans Halsmuseum te zien en omvat behalve werk van Rembrandt, ook schilderijen van Hals, Bol, ter Brugghen, Dou en Hobbema. T/m 14 juni, Groot Heiligland 62. Di-za 11-17u, zo 12-17u

Haarlem

George Kremer werd als 10-jarige bij een bezoek aan het Rijksmuseum in 1960 zo getroffen door Het Joodse Bruidje van Rembrandt, dat hij erover fantaseerde ooit zelf een Rembrandt te bezitten. Het zou tot na 1995 duren voordat die droom werd vervuld. Nu heeft het echtpaar Kremer een fraaie collectie Hollandse en Vlaamse meesters uit de 17de eeuw. De collectie is in het Frans Halsmuseum te zien en omvat behalve werk van Rembrandt, ook schilderijen van Hals, Bol, ter Brugghen, Dou en Hobbema.

T/m 14 juni, Groot Heiligland 62. Di-za 11-17u, zo 12-17u